Erenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki eğitimi tercih eden her bireyin, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan, yeteneklerini geliştirmelerine imkân veren, düşünen, öneren, günün yeni teknolojisini kullanan ve geleceğine yön veren eğitim vermek.

Misyon: Mesleki ve teknik eğitimde lider ve yenilikçi yaklaşımlarıyla tercih edilen bir kurum olmak

Başarılar: Futsalda Marmara Bölge Şampiyonluğu,pek çok alanda il ve ilçede öğrencilerimiz kürsüde okulumuzun adını duyurmuşlardır.

Servis Bilgisi: Köylerden taşıma yapılmaktadır
Sportif Etkinlikler: Marmara Bölgesi,Bursa ve ilçemizde yapılan spor müsabakalarına katılıyoruz.Koşu,voleybol,masa tenisi ve futsal başarılarımız vardır
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarını iki kez yapıldı. Sience Expo ya katılım sağlandı.
Proje Çalışmaları: Erasmus + Harezmi E-Twininng
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı Almanya ve Portekiz'de birer kez işbaşı izleme programına katıldı.

WEB - https://orhangaziemtal.meb.k12.tr

Adres - ARAPZADE MAH. EYÜP TOPÇU CAD. TUNA İLKOKULU BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 1 ORHANGAZİ / BURSA

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam yıl

Yerleşim Yeri -